Romanian News

Expo Trafic

Expo 24 Romania organizeaza in perioada 26-27 Aprilie 2023 editia opt a expozitiei Expo Trafic. Segmentul de expozanti reprezentat de importatorii si distribuitorii sistemelor de parcare sunt grupati sub sectiunea Parking Expo.

Expo Trafic este conceputa ca o manifestare, formata din doua principale sectiuni: expozitia adresata administratiilor publice din intreaga tara, precum si specialistilor din domeniu, avand ca tematica utilajele si materialele pentru constructia si intretinerea infrastructurilor de transport, proiectare si constructii de drumuri si poduri, semnalizare rutiera, feroviara, maritima si aeriana, siguranta rutiera - sisteme de securitate rutiera, sisteme ITS, sisteme de parcare, si sectiunea de prezentari si conferinte tematice.

Evenimentul are ca scop mijlocirea contactelor dintre firmele expozante ( producatori si distribuitori in mare parte ) si potentialii clienti, printre acestia numarandu-se primariile, administratiile cu raspundere in domeniul transporturilor, precum si firmele private.

Expozitia este deschisa publicului de specialitate in intervalul 10.00 - 17.00, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti

www.expotrafic.ro